Ydelser

Få min hjælp via mentorforløb, mentaltræning, TT38 Talent Test med coaching, succes i strategisk salg m.m.

1:1 Mentorforløb

Forløbet er for dig, der har fokus på opnåelse af specifikke forretningsmæssige og/eller personlige udviklingsmål.

Hvis du ønsker en forandring i dit ydre liv, starter det med at du skal ændre noget inde i dig.  Det kan være du har brug for:

 • Strategisk sparring om konkrete jobmæssige cases, mål og resultater
 • Sparring om udvikling af din ledelsesstil for at opnå bedre performance og trivsel
 • Forbedre din kommunikation og gennemslagskraft
 • Styrke dit selvbillede – både selvværd & selvtillid (inkl. mentaltræning)
 • Arbejde med din balance mellem arbejds- og familielivet, så du føler begge dele giver dig noget

I 1:1 Mentorforløbet har vi mulighed for at skabe en effektfuld transformation med det, du ønsker at ændre. Under forløbet lærer du også meget om, hvordan du kan udvikle dit personlige lederskab endnu mere. 

Det praktiske 

Første møde er fysisk (hvis muligt), og de øvrige kan være fysiske eller videomøder. Forvent mindre opgaver mellem møderne. Første møde varer 1,5 time, og efterfølgende varer ca. 1 time. Møderne afholdes mellem kl. 8 og 17 på hverdage og der kan aftales aftenmøder (kun videomøde) såfremt der er behov for det.

Forløbet giver dig mulighed for at maile mig mellem sessionerne med spørgsmål, så vi sikrer, at du får den forandring og fremgang, du ønsker.

PRISER OG KLIPPEKORT (kan også bruges til mentaltræning)

 • Lille klippekort med 3 sessioner kr. 4.995
 • Klippekort med 6 sessioner kr. 9.000
 • Stort klippekort med 10 sessioner kr. 14.000
 • Løse sessioner kr. 1.750

Priserne er ekskl. moms. Alle klippekort betales forud og skal anvendes indenfor 12 måneder.

Priserne er beregnet ud fra, at sessionerne foregår hos Proactive Mind, Officelab i Lystrup eller online.

 

Special mentorforløb (og pris) under Corona:

“Kom godt tilbage på jobbet efter Corona”

Proactive Mind vil gerne bidrage til, at flest mulige kommer godt i gennem Corona perioden i forhold til deres arbejdsliv. Derfor tilbydes du et billigere mini-forløb med fokus på, at få dig godt tilbage i jobbet og få smilet og arbejdsglæden i top igen. 

Pris for 3 møder ekskl. moms kr. 3.840 (inkl. moms 4.800). Du kan kun bestille dette forløb ved at maile til mig på charlotte@proactivemind.dk 

NB: Jeg tilbyder ikke enkelte sessioner men arbejder udelukkende med forløb, da jeg kun ønsker at arbejde med det, der skaber udvikling, vækst og varige resultater.

Du har selvfølgelig mulighed for en forudgående gratis uforpligtende afklarende samtale pr. telefon eller som online møde inden du beslutter dig. Du kan kontakte mig på charlotte@proactivemind.dk eller 30 22 38 66 for evt. spørgsmål eller bestille det på linket nedenunder.

Mentaltræning

Vil du ha’ en genvej til at nå dine målsætninger eller drømme? Så er mentaltræning noget for dig!

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret træningsform, hvor du får hjælp til udnytte hjernens potentiale til at få det bedre eller performe optimalt.

Det kan være at du ønsker:

 • Et stærkt selvbillede (stærkt selvværd og selvtillid)
 • Mental styrke til samtaler eller forhandlinger
 • At leve efter dine værdier
 • At blive en bedre forældre, chef, medarbejder, ven ….
 • At nå specifikke mål (konkrete eller abstrakte mål)

Når du går og selvsnakker eller har en indre dialog med dig selv, er du faktisk i gang med at ”hjernevaske” dig selv til at tro det, du siger til dig selv. Og desværre er det ofte noget negativt du fortæller dig selv, fordi du gerne vil være bedre og anerkendes af dig selv eller andre. Det skabte vores overlevelse tilbage som urmennesker. Det ligger dybt i os at være en del af flokken herunder også accepteret af flokken.

Så kan du tænke, at jeg da bare kan tale pænt og rosende til mig selv hele tiden og så koder jeg mig selv positivt og alt er godt. Det er delvis korrekt og nogle få lykkedes også med det. Årsagen er, at hvis der ligger nogle blokeringer i din indre kritiker, så du ikke tror fuldt og fast på det, du forsøger at overbevise dig selv om, så lykkedes du ikke ad den vej – med mindre du er meget stærk i din personlige udvikling.

Mental træning er er en særlig teknik, som bringer dig i en mental tilstand, hvor din normale indre kritiker ikke kan gøre modstand på dine ønsker til dit selvbillede eller målbillede. Derfor virker det – hver gang.

Udover at nå dine mål så oplever de fleste også følgende positive virkninger efter mentaltræning efter få uger:

 • Stærkere fokusering
 • Bedre søvnkvalitet og mere udhvilet
 • Større pytfaktor eller mere rummelighed
 • Mere indre ro

Det praktiske

Forløbet består af 2 elementer. Vores møder og din træning derhjemme mellem sessionerne med at lytte til lydfiler á ca. 15 minutters varighed fra mig.

Første møde er fysisk (hvis muligt), og de øvrige kan være fysiske eller videomøder. Første møde varer 1,5 time, og efterfølgende varer ca. 1 time. Møderne afholdes mellem kl. 8 og 17 på hverdage og der kan aftales aftenmøder (kun videomøde) såfremt der er behov for det.

Forløbet giver dig mulighed for at maile mig mellem sessionerne med spørgsmål, så vi sikrer, at du får den forandring og fremgang, du ønsker.

Det er forskelligt hvor mange sessioner der er brug for. For nogle er det 1 gang (f.eks. samtaletræning) og for andre er det 5 eller mere. Flere ændrer også deres mål undervejs og så tilpasser vi selvfølgelig.

PRISER OG KLIPPEKORT (kan også bruges til mentorsessioner)

 • Lille klippekort med 3 sessioner kr. 4.995
 • Klippekort med 6 sessioner kr. 9.000
 • Stort klippekort med 10 sessioner kr. 14.000
 • Løse sessioner kr. 1.750

Alle priser er ekskl. moms. Alle klippekort betales forud og skal anvendes indenfor 12 måneder.

Priserne er beregnet ud fra, at sessionerne foregår hos Proactive Mind, Officelab i Lystrup eller online.

 Jeg er certificeret mentaltræner hos Empowermind og er akkrediteret til at certificere mentalatleter. Det er din sikkerhed og tryghed for et optimalt resultat.

NB: Lydfilerne tager ca. 15 minutter. Tidspunktet for din hjemmetræning er fuldstændig ligegyldigt, bare når det passer dig. Det er også ligegyldigt om du sover eller tænker imens du lytter. Det virker uanset – det er evidensbaseret igen og igen.

NBB: Din lydfil er kun til eget privat brug og må ikke deles, videresælges eller på anden måde distribueres.

 

TT38 Talent Test

Talenttesten er for dig, der ønsker at blive endnu bedre til det, du allerede arbejder med. Eller for dig, der har behov for ændringer i dit liv. Det kan være nye opgaver,  jobskifte, at blive selvstændig eller få mere balance i dit liv.

Testen bruges til både ledere og ansatte. Ud over at være stærk til personlig udvikling, er den også meget anvendt i firmaer til rekrutteringer. Den er dansk udviklet og er evidensbaseret.

Når du arbejder med dine toptalenter får du mere energi. Faktisk bruger du ½ times energi på en times arbejde, når du bruger dine toptalenter. Modsat bruger du 6-9 timers energi på at lave kun 1 times arbejde, hvor du bruger dine non-talenter.

Ved at tage testen får du kendskab til alle dine talenter. Der er i alt 34 fra primære toptalenter til non-talenter. Gennem 2 timers feedback og coaching får du en masse konkret viden og sparring, som du kan handle på med det samme. Der er tid til at du kan komme med nogle udfordringer, som vi kan finde muligheder for at løse gennem dine talenter.  

Indhold i din TT38 Talent Test rapport

Din rapport viser dig grafiske fremstillinger af netop din profil på følgende parametre:

 • Dine 34 talenter (inddelt som i billedet til højre)
 • Diskussions/konfliktstyrker (er du samarbejdende, undvigende eller..)
 • Stressrisiko (ikke om du har stress men din evt. risiko ud fra 3 profiler)
 • Indre drive styrker (din indre motivation og geist)
 • Motivationsstyrker (hvad giver dig energi på jobbet)
 • Adfærdsstyrker (de 7 mest efterspurgte af ledere til nyansættelser)
 • Teamstyrker (dine styrker på de 9 vigtigste teamroller)
 • Innovationsstyrker (dine styrker fra idefase til implementering)
 • Salgsstyrker (dine styrker og svagheder ift. opgavetyper & go-to-market strategier)  

Det praktiske

Når du har gennemført din bestilling, sendes dit link til testen. Den tager mellem 25 og 45 minutter. Det er vigtigt, at du er helt uforstyrret imens, da testen ikke kan stoppes. Der er udførlig information før teststart.

Efter du har gennemført testen, kontakter jeg dig for booking af vores samtale, som tager ca. 2 timer. Der er mange informationer under mødet så samtalen bliver optaget, så du kan aflytte den så tit du ønsker. Og du slipper for at tage en masse noter undervejs. 

Har du spørgsmål efter samtalen er du velkommen til at kontakte mig for uddybning. 

Du får altså:

 • Mail med link til testen
 • Testrapporten fremsendt inden mødet
 • 2 timers feedback og coaching, der styrker din performance og trivsel
 • Optagelse af samtalen så du kan aflytte den så tit, du ønsker det
 • Mulighed for at stille uddybende spørgsmål efter samtalen

Pris for forløbet ekskl. moms kr. 6.000  (inkl. moms kr. 7.500)

Du kan kontakte mig på charlotte@proactivemind.dk eller 30 22 38 66 for evt. spørgsmål eller bestille det på linket nedenunder.

Eksempel på TT38 talenter

Succes i strategisk salg

Har du eller din afdeling brug for sparring og/eller mentoring til at få succes i det strategiske salgsarbejde?

Jeg har haft en meget succesfuld salgskarriere med mange af Danmarks allerstørste virksomheder som kunder. Jeg er en stærk forhandler og formidler og har haft alle salgets faser i relationskabende salg, fra første kontakt til implementering og driften af kontrakten. Jeg vil gerne bruge min store erfaring og viden til at hjælpe dig, som er Key Account Manager, leder eller på anden vis deltager i udbud eller projektsalg til at få succes i dit salg og nå dine mål.

Det kan være 

 • Sparring og mentoring med dig som er leder i en salgsafdeling med strategisk salg
 • Deltage som bisidder i prækvalifikationsmøde til kommende udbud og efterfølgende sparre om budskaber i salgsmateriale og kontrakt
 • Deltage på kundemøder og give sparring samt evt. efterfølgende interviewe kunden
 • Gennemgå dine salgsprocesser sammen med dig og i samarbejde optimere dem, så de passer til dig

Jeg støtter dig eller jer til bedst mulig udvikling i opgaverne, med øje for at få skabt optimale resultater på kort og lang sigt til virksomheden.  

Pris pr. session kr. 1.950

Dertil kommer evt. tillæg til kørsel som aftales før opstart samt forberedelsestid, som koster 1.450 pr. time.

Alle priser er ekskl. moms.