Referencer

Det siger andre kunder

Det har nærmest en åbenbaring at opdage, at der er så mange kompetencer, som jeg kan tage i spil. Det har virkelig været en bekræftende oplevelse. Det har også udvidet bevidstheden om, hvilke ting, jeg kan lave med mine kompetencer – der ligger mange flere muligheder foran mig end jeg kunne forestille mig.

Jeg kan varmt anbefale TT38. I modsætning til andre viser den, hvor jeg har naturlige talenter og kompetencer, der kan komme i spil. Hvis man søger udvikling – både personligt og i forhold til jobsituation, kan denne test bringe det positive frem og virkelig være med til at rykke dig. Og give indsigt i, hvor jeg passer ind og hvor jeg vil shine. Hvor udnytter jeg mit fulde potentiale.

Charlottes tilbagemeldingen var meget seriøs, grundig og professionel. Hun har en rigtig god facon til også at fortælle de ting, som jeg kan skrue på (udviklingsområder) og parametre for at opnå noget vanskelig. Både Charlotte og TT38 får således mine allerbedste anbefalinger.

Bettina Etlar, Contract Manager, Aarhus Kommune

Jeg kender Charlotte uden for Proactive Mind, så jeg var lidt spændt på mit forløb, men hun var meget professionel. De udfordringer jeg kom med, fandt hun mine blinde vinkler på. Jeg fik nye perspektiver, så jeg kunne handle og få dem løst på en god måde. Det har været virkelig godt.

Jeg har også fået øjnene op for, hvor meget der ligger i at have en høj bevidsthed og ikke mindst formålsbevidsthed. Hun er en stærk formidler og det er nemt at følge hendes råd. Jeg fortsætter hos hende efter behov og vil til enhver tid anbefale hende.

Mads Madsen, indehaver af Mads Madsen VVS Engros A/S

Charlotte er engageret og meget hjælpsom, effektiv og kontant. Hun er igangsætter, følger op på tingene og er typen, som får tingene til at ske.

Thomas H, salgschef i Telebranchen

Altså, at tale om sig selv med Charlotte er ret så fantastisk! 🙂 Særligt når det giver konstruktive indsigter, der tydeliggør hvilke beslutninger, der skal træffes. For mig.

Tak for professionel gennemgang, nærværende, skarpe refleksioner og spændende snak om at træffe de (rigtige) valg på nye veje som selvstændig for mig. Det gør jeg meget gerne igen og kan på det varmeste anbefale Charlotte til alle, som måtte ønske sig indsigt om sig selv og om valg.

Trine Albertsen, ejer af Albert Albert Nordic og freelance Management Consultant

Jeg har haft stor glæde af sparring med Charlotte. Hun har været med til at åbne mine øjne for en anderledes måde at betragte mine kompetencer på og hvordan jeg sætter dem i spil.

Charlotte er meget hjælpsom og altid klar med råd og vejledning, når jeg har haft brug for det.

Jeg kan kun anbefale Charlotte som en meget kompetent rådgiver og coach.

Ingrid Gam, Change- og Incident Manager