Forløbet er udarbejdet af Charlotte Ramskov

Lederudvikling, mentor og salgscoach – Certificeret i Talenttesten TT38 – Certificeret stresscoach og mentor – HD i Ledelse og Organisation – Salgskarriere siden 1999 med de allerstørste kunder

Få succes gennem stærke relationer til kunder og kolleger

– Et fleksibelt 7-ugers 1:1 forløb hvor du styrker dit autentiske lederskab, så det forbedrer både din karriere og dit familieliv.

Jeg har haft stor glæde af sparring med Charlotte. Hun har været med til at åbne mine øjne for en anderledes måde at betragte mine kompetencer på og hvordan jeg sætter dem i spil. 

Charlotte er meget behjælpsom, og er altid klar med råd og vejledning når jeg har haft brug for det.

Jeg kan kun anbefale Charlotte som en meget kompetent rådgiver og coach.

Læs mere

Ingrid Gam

Change- og Incident Manager

Altså, at tale om sig selv med Charlotte er ret så fantastisk! 🙂 Særligt når det giver konstruktive indsigter, der tydeliggør hvilke beslutninger, der skal træffes. For mig.

Tak for professionel gennemgang, nærværende, skarpe refleksioner og spændende snak om at træffe de (rigtige) valg på nye veje som selvstændig for mig. Det gør jeg meget gerne igen og kan på det varmeste anbefale Charlotte til alle, som måtte ønske sig indsigt om sig selv og om valg.

Trine Albertsen, ejer af Albert Albert Nordic og freelance Management Consultant

De udfordringer jeg kom med, fandt hun mine blinde vinkler på. Jeg fik nye perspektiver, så jeg kunne handle og få dem løst på en god måde. Det har været virkelig godt. 

Jeg har også fået øjnene op for, hvor meget der ligger i at have en høj bevidsthed og ikke mindst formålsbevidsthed. Hun er en stærk formidler, og det er nemt at følge hendes råd.

Jeg fortsætter hos hende efter behov nu og vil til enhver tid anbefale hende.

Læs mere

Mads Madsen

Indehaver, Mads Madsen VVS Engros A/S

Er du klar til personlig udvikling – der skaber resultater? 

Forestil dig, at du om  få måneder står op til endnu en morgen, hvor du glæder dig til at møde ind på jobbet eller koble dig op hjemmefra. Morgenen er rolig, og der er en hyggelig stemning i køkkenet. Dagens program koordineres, inden der tages afsked med familien. Du glæder dig til dagen, for jobbet giver dig god energi. Du bliver udfordret på den gode måde, og du kan mærke et stort engagement.

Du har mange fantastiske kolleger, kunder og samarbejdspartnere, som inspirerer dig, og du inspirerer dem. Sammen skaber I løsninger, som tilgodeser begge parter bedst muligt, og der er en åbenhed, så I kan tale frit til hinanden. 1:1 performancemøderne med chefen er pludselig noget, du glæder dig til, og når du kommer hjem eller lukker den bærbare fra hjemmekontoret, er du i godt humør, nærværende og har god energi til din familie.

Dit gamle arbejdsliv

Når du kigger tilbage på dit gamle arbejdsliv, kan du se, at du var drænet for energi. Det var en evig kamp for at nå opgaverne – altid en bunke af opgaver, der lige skulle overstås, og så bliver det godt…

Mærkelig nok kom der altid nye oveni, så lyset for enden af tunnelen kom ikke rigtig tættere på. Performancemødet med chefen skulle overstås og dagene op til, begyndte tankerne at kredse om, hvordan det ville gå denne gang. Når familien var samlet om aftenen var du drænet og faktisk slet ikke nærværende. Tankerne kredsede stadig om dagens opgaver med følelsen af at være utilstrækkelig i forhold til tid eller handlekraft.

Der var mange interessenter inde over dine sager og du følte, at du skulle tilpasse dig i for høj grad. Og du smilte tit imødekommende mens du sagde ”ja selvfølgelig, det gør vi da bare” uden at mene det. Og familien, ja de fik hvad der var til overs af energi og i bedste fald, kunne du lægge låg på brokkeriet over kollegerne, de mange sager eller chefen.

Kan jeg have et spændende, udfordrende job og overskud til familie og venner…?

Rigtig mange tror, at det er en præmis at knokle for at være berettiget til eller bestride et interessant job. Det er bestemt ikke hinandens forudsætninger. Det er nemlig i meget høj grad dine egne tanker og overbevisninger, der hver dag svinger pisken over dig og giver dig dette mønster eller denne adfærd. De allerbedste resultater kommer, når du er i overskud.

Hvis du drømmer du om både et spændende job og god energi til familie og venner, så kan du glæde dig til mit 7 ugers forløb ‘Få succes gennem stærke relationer til kunder og kolleger’.

På forløbet lærer jeg dig trin for trin, hvordan du bliver en af dem, der skaber stærke resultater gennem andre, bliver glad for dit arbejdsliv og har overskud til familien og alt det andet, der betyder noget for dig.
Det er nemlig ikke et enten-eller men et både-og

Forløbet er for dig, som

 • Primært skaber dine resultater gennem andre mennesker
  (Salg, projektleder, leder, selvstændig m.v.)
 • Er ambitiøs med din karriere men også har andre værdier
 • Ønsker en spændende stilling men frygter, at det koster nærvær og tid med familien
 • Tror det er en præmis at knokle for at have et spændende job
 • Gerne vil være bedre til at samarbejde med kolleger, kunder og samarbejdspartnere
 • Vil styrke din kommunikation, så du bliver forstået og lyttet til
 • Ønsker at udfordre dine kunders tankegang eller løsninger, når du som specialist ikke er enig i deres beslutning. Og være en kompetent rådgiver, der hjælper dine kunder i stedet for at sælge noget, der ikke passer helt til deres behov
 • Har brug for at stå ved dig selv og sige dine meninger i det interne samarbejde, så dit potentiale kommer frem
 • Ønsker at blive bevidst om dine forhindringer, se muligheder og handle på dem
 • Vil ha’ bedre resultater, mere trivsel og livsglæde

Kan du svare ja til et eller flere af punkterne, er forløbet for dig – så læs bare videre

-Er du i tvivl eller har du spørgsmål?

Hvad siger CV’et?

 • Har siden 2011 arbejdet med og uddannet mig inden for personlig udvikling
 • Fra 2004 relationsskabende og strategisk salg til de allerstørste virksomheder i DK herunder gennemførelse af masser af projektsalg, udbud, præsentationer og kontraktforhandlinger
 • Certificeret i TT38 Talenttest (evidensbaseret personlighedstest)
 • HD i Ledelse og Organisation med adfærdspsykologi, B2B markedsføring, projektledelse og strategi
 • Tidligere ansat i 2 store politiske koncerner og 2 mellemstore agile, ejerledede virksomheder med store kulturforskelle samt haft over 20 forskellige ledere i 7 stillinger
 • 10 måneders personlig lederuddannelse hos Rikke Hertz
 • Eksamineret integrativ coach og terapeut (2-årig) med 100 vis af sessioner
 • Certificeret stress coach og mentor
 • Supervisor og mentor for elever, nyansatte og kolleger på coach-uddannelsen og i flere jobs
 • Ejer af Proactive Mind

Fra millionkontrakter til 2½ års sygemelding

Jeg havde i flere år ladet mit arbejde fylde alt for meget. Jeg var glad og engageret men havde i min fritid kun overskud til min familie og ganske få nære relationer. Jeg ønskede en større omgangskreds, men der var simpelthen ikke tid og overskud til det. Men grundlæggende var jeg tilfreds med mit liv.

Som 40-årig nåede jeg toppen af min egen karriereambition. Jeg lavede store millionkontrakter og havde de allerstørste kunder i en stor dansk koncern. Ved at nå toppen mistede jeg samtidig min retning og stræben i karrieren, og derfra begyndte min glæde ved arbejdet at forsvinde. Mine elskede kundemøder holdt mig oppe, men det hjemme i virksomheden begyndte virkelig at dræne mig.

Jeg var stadig en succes, var i top 10 af indkomster og nåede de ambitiøse mål, men jeg var ikke RIGTIGT glad. Jeg gik fra at have travlt til at føle, at jeg knoklede. Jeg fik modstand på mange ting, var tit dømmende over for andres holdninger, brokkede mig jævnligt og blev øv-agtig. Jeg var på flere områder blevet et menneske, som jeg ikke selv brød mig om. Og min familie fik ikke den glade mor og hustru hjem fra arbejde, som de plejede.

Jeg troede løsningen var et jobskifte, men aben flyttede med…

Jeg skiftede arbejde et par gange og tænkte, at det løste mit problem. Men aben flyttede jo selvfølgelig med. Og mit helbred brokkede sig flere gange gennem årene med stress og senere 10 måneder med dårlig søvn.

Slut med det gamle og ind med det nye

I sommeren 2017 fik jeg diagnosen frossen skulder. Udover at være ekstremt smertefuld i fase 1 og 2 var det også udsigten til op til 3 års sygemelding. Nu var hammeren så stor, at det skulle være slut. Nu var det tid til at lytte og få passionen tilbage i mit arbejdsliv. Efter næsten 3 år blev jeg endelig raskmeldt og startede op som selvstændig 6 måneder efter.

Jeg har fået lethed i mit liv! Jeg har spændende udfordringer i min virksomhed, økonomisk frihed og masser af overskud til min familie. Oven i det har jeg fået en stor omgangskreds af fantastiske mennesker.

Det kan du også få uden du behøver at blive selvstændig. Det er nemlig teknikker og tanker, der gør hele forskellen. 7-ugers forløbet er alt det, jeg har stærke erfaringer med virker og det, som jeg selv har manglet. Og nu kan det blive dit.

7-ugers forløbet

Få succes gennem stærke relationer til kunder og kolleger.

Sessionerne aftales, så de passer ind i din hverdag og kan afholdes online eller i Officelab, Lystrup ved Aarhus.

Skab fundamentet for et stærkt samarbejde

1. uge

Du lærer de personlige egenskaber, der danner fundamentet for et stærkt samarbejde. Der vil være en mini-profiltest af din placering på skalaen, og hvordan du kan udvikle dig i ønsket retning. Derudover gennemgår vi et værktøj til at klarlægge status og udviklingspotentialer for dine primære jobrelationer, så du kan forbedre disse. 

Der vil være ca. 45 minutters hjemmearbejde til en workbook, der klarlægger dine værdier i dit arbejdsliv.

Få et stærkt mindset

2. uge

Din sindstilstand og grad af bevidsthed er meget afgørende for, hvordan du performer i relationer. I modulet gennemgår vi nogle modeller, som giver dig nye mestringsstrategier og perspektiver til at fjerne modstand på opgaver eller mennesker. Vi arbejder også med at finde de hæmmende overbevisninger, der hindrer dig i at at nå dine mål. Hvad kan du gøre for at lykkes?

Der vil være ca. 45 minutters hjemmearbejde på, hvor du skal se en kort video samt arbejde videre med og øve modellerne i din hverdag.

Lær at kommunikere, så det styrker dine relationer

3. uge

Du lærer at kommunikere på en stærk måde, så andre forstår dit grundlæggende budskab. Du får også forståelse for nogle menneskelige mekanismer, som gør, at din kommunikation kan misforstås, eller at du misforstår andre. Vi kigger på dine nuværende mestringsstrategier i mekanismerne og optimerer dem.

Hjemmearbejdet er at bruge det gennemgåede i praksis.

 

Fordybelse af de 3 første uger med ekstra sparring

4. uge

Du arbejder dybere med selvvalgte modeller fra de første 3 uger. Det er vigtigt, at redskaberne bliver implementeret i din hverdag. Der vil være en opsamlingssamtale på ca. en halv time til spørgsmål og mentoring af din udvikling. 

For at give plads til fordybelse er der undervisningsfri i denne uge.

Lær at styrke dit lederskab af din energi, så du har overskud til det, der betyder noget for dig

5. uge

Modulet hjælper dig til at forstå væsentlige mentale områder, der dræner dig for energi samt redskaber til at håndtere disse. Hvad kan du f.eks. gøre i forhold til en kollega, som du finder irriterende?
En del af dette lederskab er også at lære at sætte et stærkt fokus – det giver dig nemlig samtidig et højt drive.

Hjemmeopgaven er at få øje på og øve modellerne fra sessionen.

Forstå dine egne ressourcer og indse, at du har større potentiale, end du troede

6. uge

Gennem en visualiseringsøvelse bliver du støttet til et stærkt selvbillede, og du og får modeller samt viden om, hvordan du nemmest muligt kan udvikle nye færdigheder. Janteloven gælder ikke her, og vi accepter ikke et glasloft, der holder ambitionerne nede. Du kan meget mere, end du tror, og det finder vi frem.

Hjemmeopgaven er at arbejde videre med dit potentiale.

Lær at skabe retning mod dine mål – nu og i fremtiden

7. uge

Målet med session 6 er at give dig en retning.
I modulet gennemgår vi en workbook med en handlingsplan, der får dig til at rykke på dine mål. Du laver et mål, som vi gennemgår sammen, og fremover kan du bruge modellen til alle dine mål – også de private. Vi samler op på hele forløbet og ser på, hvordan du selv kan arbejde videre herfra.

w

Spørgsmål til forløbet?

Få afklaret dine spørgsmål på et helt uforpligtende onlinemøde

Det kan du forvente efter forløbet

Jobmæssigt

 • Bedre performance og resultater i jobbet
 • Står ved dig selv på en autentisk måde
 • Har mere gennemslagskraft
 • Du lærer at kommunikere på en stærk måde, så andre forstår dit grundlæggende budskab
 • Forstår dine egne ressourcer og ser dit store potentiale
 • Lærer at parkere dit ego og rette dit fokus på det, der skaber RESULTATER
 • Lærer at skabe retning og handlingsstærke mål – nu og i fremtiden (og nej, det er ikke kun SMART-mål)
 • Bliver en meget bedre rådgiver og sparringspartner
 • Udvikler stærkere relationer til kolleger, chefen, kunder og andre samarbejdspartnere – giver dig en bedre og sjovere hverdag
 • Bliver mere bevidst om dig selv og andre, hvilket gør, at du kan handle
 • Du har lært at styrke dit lederskab af din energi, så du har overskud til at være innovativ, se muligheder og tage bedre beslutninger
 • Lærer hvordan du mentalt bliver bedre til at udvikle dine evner og færdigheder i fremtiden
 • Du bliver mere effektiv og skaber bedre resultater, så du kan holde fri, når du har fri
 • Har mere trivsel og livsglæde i hverdagen

Uanset om du er leder eller medarbejder

Privat

 • Du får bedre relationer, da redskaberne selvfølgelig kan overføres til privatlivet
 • Du har lært at styrke dit lederskab af din energi, så du har overskud og energi til det, der betyder noget for dig
 • Mere nærvær med din familie og nære relationer (fordi du har ro på arbejdsopgaverne og kan holde fri)
 • Du får mere rummelighed, hvilket mindsker modstand på f.eks. opgaver og relationer
 • Du bliver en stærk rollemodel i familien

Alt dette er med til at give dig mere livskvalitet

Så meget får du på forløbet

 • 6 undervisningssessioner online eller fysiske møder (Officelab i Lystrup v/Aarhus) á 1-1,5 times varighed
 • ½ times telefonisk sparring i den uge du ikke har undervisning
 • Workbooks og modeller der er lette at følge
 • Mulighed for at stille masser af spørgsmål mellem sessionerne
 • Masser af udvikling der giver dig en bedre hverdag – også privat
 • Feedback der støtter og udvikler dig
 • Fuld støtte og følgeskab – vi går vejen sammen
 • Adgang til materialet for altid
 • Forhåbentligt ha’ det sjovt undervejs
 • Mulighed for at booke mig til enkelte 1:1 sessioner efter forløbet
}

Forløbet er tilpasset din hverdag!

Du kan deltage fra et hvilket som helst sted, hvor du kan være online, eller vi mødes i Officelab i Lystrup v/Aarhus. Du kan selvfølgelig passe dit arbejde samtidig. Sessionerne kan bookes mellem kl. 8 og 21 på hverdage, så de passer i din hverdag

Værdien af forløbet 

6 sessioner online eller fysiske møder à 1-1,5 times varighed

værdi kr. 14.400

Relevante workbooks og modeller der er lette at følge

værdi kr. 1.875

Sparring og spørgsmål mellem sessionerne inkl. ½ times sparring i uge 4

værdi kr. 3.800

Samlet værdi (men som du ikke skal betale)

kr. 19.675

Din investering efter deltagelse på webinar

Unik rabat for dig som har deltaget i webinaret

værdi kr. 4.875

Din pris

kr. 14.800

Ekstra bonus

Ved tilmelding inden for 7 dage efter webinaret

Sparring til aktuel sag efter dit valg (1:1 session i 45 minutter + 15 minutters opfølgning)                                    (Bookes inden for 6 mdr. efter forløbet eller efter aftale) værdi kr. 2.000

SAMLET RABAT VED HURTIG TILMELDING

kr. 6.875

Ved bestilling kan du betale i 3 rater

Du kan dele det ind i 3 rater à kr. 4.950. 1. rate ved tilmelding, 2. rate ved 4. session og 3. rate ved 7. session.

Alle ovennævnte priser er inkl. moms

Der kan også afregnes direkte med din virksomhed efter aftale (kr. 11.840 ekskl. moms).

Forløbet er udarbejdet af Charlotte Ramskov

Lederudvikling, mentor og salgscoach – Certificeret i Talenttesten TT38 – Certificeret stresscoach og mentor,
HD i Ledelse og Organisation – Salgskarriere siden 1999 med de allerstørste kunder

Er du klar til at skabe succes med dine kunder og kolleger?

(Jeg passer 100% på dit privatliv)

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvordan adskiller dette forløb sig fra de andre?

Meget enkelt! Fokus i dette forløb er på DIG og DINE kompetencer, og hvordan du bruger dem bedst muligt i dit jobliv. Modellerne bliver netop anvendt i DIN hverdag og bragt ind i vores moduler, når vi mødes. Dit forløb bliver derfor ikke magen til andres forløb.

Jeg arbejder desuden på 2 måder. Dels ud fra en række udvalgte modeller, som er anerkendt af førende forskere og teoretikere og dels ud fra mine egne 20 års erfaringer.

Det skal være let, for det er noget af det, du formentlig savner. Så jeg har selvfølgelig gjort det let for dig og formidler det på en måde, så det bliver konkret og håndgribeligt for dig.

Ingen teori for teoriens skyld, kun det, som giver mening for dig.

Hvilke forkundskaber kræver det?

Alt kan tilpasses dig, uanset om du aldrig har været på et personligt udviklingsforløb, eller du har været det mange gange. Det bliver dit næste level uanset dine forkundskaber.

Jeg har travlt og tror ikke, jeg har tid til det

Hvis du lige nu arbejder på en ekstraordinær stor sag, så vent til den er overstået. Men har du et almindeligt niveau af travlhed, så ved du jo, at der ikke kommer en periode, der giver dig bedre tid. Så tag ansvar og få skabt dig tid til at høste alle udbytterne.
Det er vane 7, Slib saven, i Stephen R. Coveys bestseller, 7 gode vaner.

Hvad nu hvis jeg ikke kan finde ud af det?

Selvfølgelig kan du det. Jeg har gjort det let, og du kan mere, end du tror. Desuden er du jo støttet og hjulpet hele vejen. Jeg giver dig gladeligt min garanti på, at du kan – du skal bare være åben for at lære nyt.

Jeg synes det er dyrt

Vi gør alle sammen priser på ydelser og produkter til noget, der afhænger af den værdi, vi får ud af det. Det er en naturlov. Hvis du er i tvivl om du får nok ud af forløbet, så kontakt mig endelig på charlotte@proactivemind.dk eller på 30 22 38 66 på hverdage fra 8-17. Så vender vi din specifikke situation. Jeg motiveres ved at give mine kunder værdi – og gerne mere, end de forventer.

Du kan også sammenligne, hvad du ellers kan få for kr. 16.895? En weekend i London eller …?
Her får du og familien langt højere livskvalitet i årevis for samme investering. 

Betalingen kan inddeles i 2 rater, og er der brug for flere, så kontakt mig. Alternativt kan du snakke med din virksomhed og få dem til at betale. De får jo i allerhøjeste grad udbytte af det.

Kan det deles ind i rater?

Det kan inddeles i 3 rater, og er der brug for flere, så kontakt mig. Alternativt kan du snakke med din virksomhed og få dem til at betale. De får jo i allerhøjeste grad udbytte af det.

Jeg knokler i forvejen og orker ikke mere lige nu

Hvis du har små børn, er du i en fase i din livscyklus, som ændrer sig om få år. Det kan give rigtig god mening at vente med at starte med alt for meget tids- og energikrævende i den fase.

For dig der ikke har små børn: Tænk over, hvad du ønsker dig i dit liv! Er det sådan, som du har det lige nu? Sikkert ikke når du knokler.

Der findes et yderst passende citat:

Faren ved ingenting at gøre
Definitionen på sindssyge: At gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat.
-Albert Einstein-

Så hvis du ønsker noget andet, skal du gøre noget andet. Det er ikke sikkert, at du er klar lige nu, men vær åben for, at al forandring starter ved dig selv.
Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere afklaringer på charlotte@proactivemind.dk.

Hvor meget tid skal jeg bruge på forløbet?

Vi mødes online eller fysisk ugentligt i de 6 af ugerne. Der skal du forvente 1-1,5 timer pr. gang. Derudover skal du forvente gennemsnitligt 45 minutters hjemmearbejde pr. uge. Meget kan gøres i under transport, da der er mange refleksioner i hjemmearbejdet.

Er det 1:1 eller gruppeforløb?

Lige nu er det udelukkende 1:1. Grundet Covid-19 starter gruppeforløb først op i efteråret.
Send en mail til Charlotte@proactivemind.dk, hvis du vil skrives op til næste gruppeforløb.

Hvornår kan jeg komme i gang?

Hurtigst muligt. Når du har betalt, bliver du kontaktet for din opstart, som vi sammen aftaler.

Er du den rette for mig?

Jeg har absolut gået vejen selv og har relevante uddannelser, men hvis ikke du har tillid til mig, kan jeg ikke flytte dig.
Skriv til mig, så booker vi en kort afklarende samtale, så vi kan afgøre, om vi er det rette match.

Hvad sker der efter forløbet er slut?

Du har alt dit materiale til rådighed for evigt, så du kan gentage mange af elementerne til at fortsætte din udvikling på egen hånd.

Derudover har du mulighed for at booke mig til løse 1:1 timer, fordi du har været på dette forløb. Det udbydes ellers ikke.

Der arbejdes på en masterclass-uddannelse på 10 måneder som overbygning. Skriv gerne til mig på charlotte@proactivemind.dk, hvis du vil kontaktes og høre mere, når den er klar.

Kommer der en overbygning?

Yes. Der arbejdes på en masterclass-uddannelse på 10 måneder som overbygning. Skriv gerne til mig på charlotte@proactivemind.dk, hvis du vil kontaktes og høre mere, når den er klar.

Mit spørgsmål er her ikke!

Det går ikke! Du skal selvfølgelig have svar på dine spørgsmål. Book et møde nedenfor eller send mig straks en mail på charlotte@proactivemind.dk. Du er også velkommen til at ringe til mig på 30 22 38 66 på hverdage fra 8-17.