1:1 mentorforløb

Få resultater og trivsel i din virksomhed – uden at brænde ud Som selvstændig hænger din virksomhed uløseligt sammen med dig som person og din personlige udvikling og trivsel. Her får du konkret og tydelig rådgivning, 1:1-mentorforløb og salgs- og mentaltræning, så du...

1:1 mentorforløb for ledere

1:1 mentorforløb for ledere

Med fokus på opnåelse af specifikke karriere-, forretnings- eller personlige udviklingsmål.

Uanset hvor dygtige og bevidste vi er, så kan vi blive blinde for vores egne muligheder og handlekraft. Jeg stiller de skarpe spørgsmål og siger det, der skal til. Og jeg siger det på en måde, så det er konkret for dig, du får øje på dine egne ressourcer og du oplever handlekraft.

Executive Coaching

Executive Coaching

Det er for dig, der er topleder og har brug for et fortroligt rum til at vende forretningsmæssige eller private dilemmaer og/eller opnå personlige udviklingsmål.

Der er ikke noget, der er for stort eller småt.

Jeg tør godt love dig, at du går fra vores møder med nye perspektiver og handlekraft.

Kend og udnyt dit fulde lederpotentiale

Kend og udnyt dit fulde lederpotentiale

Det er for dig, der føler, at det fulde potentiale for dig og dit team ikke er nået endnu.

Du får 2 timers coaching, der tager udgangspunkt i en personlighedstest med dine talenter, non-talenter, konflikt- og samarbejdsprofil og en masse andet.

Du lærer, hvor du har særlige styrker og hvordan dine svagheder kan kompenseres. Og hvordan du med din adfærd og kommunikation bedst når dine medarbejdere.

Testen er evidensbaseret og ved at bruge den, bliver du også langt mere effektiv, da det er energikrævende at arbejde uden for vores genizone.

Forstå og udnyt dit teams styrker

Forstå og udnyt dit teams styrker

Forløbet er for dig, der er leder, som ønsker at skabe de stærkeste forudsætninger for performance og trivsel for dine medarbejdere – både individuelt og som team.

Dette er game-changing for dig og dit team. Det tager udgangspunkt i en personlighedstest med jeres styrker (talenter) og en masse andet som udarbejdes på jer som individer og efterfølgende dannes en samlet rapport på teamet. Der er feedback, workshop og Q&A til at sikre i får det fulde udbytte af forløbet. 

Hjælp til salget

Hjælp til salget

For dig, der vil være den allerbedste rådgiver for dine kunder og skabe store resultater.

Mine erfaringer fra mere end 20 års succes i B2B salg bringes i spil ud fra dine ønsker og behov i et forløb med mig.

Du kan være Account Manger, Key Account Manager, leder, selvstændig eller på anden vis have behov for at udvikle salgskompetencer og langvarige relationer til kunderne.