1:1 rådgivningsforløb for ledere

Med fokus på opnåelse af specifikke forretnings- eller personlige udviklingsmål.

Som ejerleder er der mange jern i ilden konstant. Ledelse er det sted, hvor din indsats virkelig kan ses på bundlinjen, i trivslen hos dine medarbejdere og tilfredsheden hos dine kunder.

Uanset hvor dygtige og bevidste vi er, så kan vi blive blinde for vores egne muligheder og handlekraft og have brug for hjælp.

Fra kr. 4.995 ekskl. moms (klippekort)

 

Kend og udnyt dit fulde lederpotentiale

Det er for dig, der føler, at det fulde potentiale for dig og dit team ikke er nået endnu.

Du får 2 timers coaching, der tager udgangspunkt i en personlighedstest med dine talenter, non-talenter, konflikt- og samarbejdsprofil og en masse andet.

Du lærer, hvor du har særlige styrker og hvordan dine svagheder kan kompenseres. Og hvordan du med din adfærd og kommunikation bedst når dine medarbejdere.

Testen er evidensbaseret og ved at bruge den, bliver du også langt mere effektiv, da det er energikrævende at arbejde uden for vores genizone.

 

Kr. 6.000 ekskl. moms

Team teamudvikling TT38

Forstå og udnyt dit teams styrker

Forløbet er for dig, der er leder, som ønsker at skabe de stærkeste forudsætninger for performance og trivsel for dine medarbejdere – både individuelt og som team.

Dette er game-changing for dig og dit team. Det tager udgangspunkt i en personlighedstest med jeres styrker (talenter) og en masse andet som udarbejdes på jer som individer og efterfølgende dannes en samlet rapport på teamet. Der er feedback, workshop og Q&A til at sikre i får det fulde udbytte af forløbet.

Priser efter teamets størrelse og omfang